Juliana Flodin

Kategori: Musik

Sorry

Justin Biebers nya låt Sorry har spelats om och om igen i mina lurar sen i fredags. Den är sååå bra! 

Kom precis hem från att ha handlat mat. Har legat på soffan hela dagen och ätit pizza mumsmums! Festade igår så varit lite sliten idag. Nu ska jag fixa något att äta sen kolla på tv och äta godis hela kvällen. Matmatmaaat haha Kramis!

Norlie & kkv

Omg har ni hört Norlie & KKVs nya låt Västerbron? Så bra! Spelades om och om igen i mina lurar på gymmet imorse. 

Just nu ligger jag på soffan. Körde 40 min intervaller och mage imorse. Har även städat hela lägenheten var kaos här hemma. Älskar nystädat! Finns det något bättre?!

Avicii

Slänger in en skön innan jag drar mig iväg till jobbet, ha en bra dag!

Music

Eftersom det är fredag och ni har bett om att jag ska lägga ut mer musik så kommer sex bra här!

 

 

 

En gång till

Denna låt, jag blir så himla glad av att lyssna på den. Lyssnat på den om och om igen idag haha! Körde styrka i 1 timme sen 30 min på crosstrainern efter skolan. Körde ju 30 min på löpbandet imorse men kunde inte hålla mig från att köra ännu mer kondition. Lunchade efter gymmet och det behövdes kan jag säga, så hungrig! Nu är det dags att hoppa in i duschen!

Happy plugs

Hittade de här söta rosa hörlurarna från Happy plugs i brevlådan, tack så mycket! Fått ett par rosa därifrån förut men de är mer ljusrosa än de här och går inte in i örat. De här får följa med mig till gymmet idag! Slänger in en skön låt till er också innan jag äter och drar mig till Hälso. Puss!

Music

Tre sköna låtar till er innan jag ska fortsätta plugga, enjoy!♥